Αρχική σελίδα > Τοποθεσία διεύθυνσης IP > 18.232.31.255

Τοποθεσία διεύθυνσης IP
Λεπτομέρειες IP
  • IP:
  • Χώρα:
    United States of America
  • Περιοχή:
    Virginia
  • Πόλη:
    Ashburn

Τι είναι μια διεύθυνση IP;

Η διεύθυνση πρωτοκόλλου Internet (IP) είναι ο μοναδικός αριθμός που εκχωρείται στη συνδεδεμένη συσκευή σας. Κάθε κινητό τηλέφωνο, φορητός υπολογιστής, καλώδιο, tablet, διακομιστής, μαζί με χιλιάδες άλλους τύπους συσκευών που είναι συνδεδεμένες σε δίκτυο υπολογιστών, διαθέτουν μία. Ακριβώς όπως το πώς μια διεύθυνση δρόμου προσδιορίζει τον τόπο κατοικίας σας, μια διεύθυνση IP λειτουργεί ως αναγνωριστική "διεύθυνση δρόμου" της συσκευής και επιτρέπει στις εταιρείες να βλέπουν πού βρίσκεται η συσκευή και να δρομολογούν την κίνηση στον πλησιέστερο διακομιστή για ταχύτερες συνδέσεις και μικρότερο λανθάνοντα χρόνο.

Αναζήτηση Διεύθυνσης IP

Μια αναζήτηση διεύθυνσης IP καθορίζει τη θέση οποιασδήποτε διεύθυνσης IP. Τα αποτελέσματα παρέχουν αρκετές πληροφορίες, συμπεριλαμβανομένων πληροφοριών για την πόλη, την πολιτεία/περιοχή, τον ταχυδρομικό/ταχυδρομικό κώδικα, το όνομα της χώρας, τον ISP και τη ζώνη ώρας. Κατά συνέπεια, αυτά τα δεδομένα χρησιμοποιούνται από διάφορες υπηρεσίες για να βρουν τον κάτοχο μιας διεύθυνσης IPv4 ή IPv6.

Αποτελέσματα διεύθυνσης IP

Όταν χρησιμοποιείτε ένα εργαλείο αναζήτησης διεύθυνσης IP, οι χρήστες συχνά πιστεύουν ότι θα βρουν την ακριβή τοποθεσία μιας διεύθυνσης IP. Αυτό απλά δεν είναι αλήθεια. Καμία βάση δεδομένων διευθύνσεων IP δεν μπορεί να παρέχει την ακριβή φυσική διεύθυνση μιας τοποθεσίας διεύθυνσης IP. Στην καλύτερη περίπτωση, θα λάβετε την ακριβή πόλη στην οποία βρίσκεται ο χρήστης της IP.

Μόνο ο Πάροχος Υπηρεσιών Διαδικτύου (ISP) μπορεί να παράσχει μια ακριβή φυσική διεύθυνση IP. Οι πάροχοι υπηρεσιών διαδικτύου έχουν συνήθως αρχεία καταγραφής του οποίου ο χρήστης έλαβε IP κάθε στιγμή. Συνήθως υπάρχουν όρια ως προς το πόσο καιρό ένας ISP αποθηκεύει αυτές τις εγγραφές. Ωστόσο, χωρίς αστυνομικό ένταλμα ή κάποιο νομικό έγγραφο, ο ISP είναι απίθανο να παραδώσει οποιαδήποτε πληροφορία.